belettering bestickering autobelettering car wrapping voertuigreclame digital printing

webdesign

Bent u op zoek naar een vernieuwende website? Dan is LA VIDA solutions de partner voor het verzorgen van uw digitaal visitekaartje. We zijn gespecialiseerd in websites voor zelfstandigen en KMO’s. We zijn een absolute referentie op het gebied van webdesign, website onderhoud, zoekmachine optimalisatie (SEO), zoekmachine adverteren (SEA) en social media marketing. Daarnaast kunnen we u als creative lab bijstaan in de branding of rebranding van uw onderneming.

Naast grafische opleidingen, volgen we regelmatig verschillende SEO trainingen om u van de beste zoekresultaten en service te kunnen voorzien. Alleen zo blijven we mee met de meest trendsettende ontwikkelingen.

Of u dus binnen de B2B of B2C markt actief bent, uw website of webshop is het allereerste dat uw potentieel cliënteel zal bekijken. Vooral de uitstraling maar ook het inhoud en programmatie van uw website zullen dus bepalen of u wint of verliest. LA VIDA solutions maakt responsive websites die renderen en gegarandeerd leads genereren! We informeren u graag over de verschillende mogelijkheden voor uw project.

web solutions

k

webdesign

Een website is veel méér dan alleen een digitaal visitekaartje. Naast een hedendaags en responsive design moet een website vooral renderen en leads genereren. Onze designers zijn gespecialiseerd in betrouwbaar en betaalbaar webdesign.

onderhoud

Een professionele website heeft nood aan opvolging. Dit gaat van updates en beveiliging tem de nodige 24/7 support. LA VIDA solutions ontfermt zich met de grootste zorg over het onderhouden van uw website. Op die manier bent u steeds verzekerd van een perfect werkende website!

U

seo

Vandaag start de zoektocht van uw potentieel cliënteel op Google. Het is dus van groot belang dat uw website positief gewaardeerd wordt door de zoekmachines. Beschikt u niet over de tijd of expertise om uw website van gepaste content te voorzien, vraag dan zeker naar onze seo-pakketten. 

T

sea

Met zoekmachine adverteren (SEA) trek je bezoekers aan die op zoek zijn naar uw producten of diensten. Adverteer via Google, waarbij het vooraf vastgelegd budget niet wordt overschreden. Dit kan al vanaf 2 euro per dag. We zetten een campagne op gebaseerd op de noden van uw onderneming.

prijzen en pakketten

Bent u op zoek naar webdesign prijzen of tarieven voor het bouwen van een website? Dan moeten we u vertellen dat iedere website uniek is en de prijs vooral afhankelijk is van het ontwerp, het CMS, het aantal pagina’s en de werkuren van het project. Om het u gemakkelijk te maken hebben wij een aantal standaard pakketten voor u uitgewerkt. Deze dienen vooral als richtlijn voor het kennismakend gesprek. Zo kunnen we zeer vlot bepalen welke pakketten het meest aansluiten bij uw verwachting. De pakketten zijn louter informatief en kunnen steeds aangepast worden op maat van de klant.

la vida solutions

creative lab & printing agency

Brusselsesteenweg 31  zemst

015 65 30 70

offerte@lavidasolutions.be

BTW BE 0682 506 648

zin om samen te werken?

5 + 13 =