LA VIDA Solutions Webdesign

Webdesign

Uw website laten maken bij LA VIDA Solutions?

In dit tijdperk mag het belang van een website niet onderschat worden. Of u nu binnen de B2B of B2C markt actief bent, uw website is het allereerste dat uw potentieel cliënteel zal bekijken. De uitstraling van uw website zal dus bepalen of u wint of verliest! Wil u een website laten maken? Of bent u opzoek naar een betrouwbare webdesigner of webbureau? Wij maken responsive websites die renderen en leads genereren!

Unieke Designs

Doordat we iedere website bouwen op maat van de klant, blijft ook de uniekheid gegarandeerd

1

LVS Visual Builder

Dankzij onze Drag & Drop Builder zijn onze websites ook na de oplevering zeer gemakkelijk aan te passen

Fully Responsive

Als webdesigners en webbureau streven we naar een optimale webervaring voor een breed gamma aan apparaten

Website pakketten

Start-Up Pack

Met het Start-Up Pack kiest u voor een landing-page website. Hiermee bieden we iedere ondernemer de mogelijkheid om een website te voorzien voor zijn of haar onderneming. Een absolute must dat kan dienen als online visitekaartje.

Business Pack

Met het Business Pack kiest u voor een professionelere website met meer mogelijkheden. Deze website bestaat uit meerdere pagina’s en tools waardoor je bezoekers een aangenamere beleving zullen ervaren. Een eerste indruk die zeker zijn effect niet zal missen.

Pro Pack

Met het Pro Pack wordt uw website volledig op maat van uw onderneming gecreëerd. De mogelijkheden, lay-out, menu’s, enz zijn eindeloos. Deze websites zorgen niet alleen voor meer bezoekers maar garanderen u ongetwijfeld een groeiende omzet!

Don't be shy

Vraag hier gratis en vrijblijvend uw offerte aan.