Voorwaarden

/Voorwaarden
Voorwaarden 2018-03-26T10:02:21+00:00

Een briljante samenwerking rust op goede afspraken! Op deze pagina bieden we u een overzicht van onze algemene voorwaarden. Daarnaast kan u hier ook de bijkomende afspraken met betrekking tot autobeletteringen en montages terugvinden. Verder bieden we u ook richtlijnen voor het correct aanleveren van drukklare bestanden. Voor verdere vragen omtrent deze afspraken kan u zich best richten tot uw contactpersoon binnen LVS Printing.

Onze voorwaarden

Gelieve voor het plaatsen van uw bestelling, uw akkoord per mail over te maken op de ontvangen offerte. Bij het plaatsen van uw bestelling, gaat u automatisch akkoord met de onderstaande voorwaarden. OPGELET: Voor autobelettering en montageservice gelden er nog bijkomende afspraken.

Aansprakelijkheid 2018-02-22T10:47:32+00:00

Bij ruwe of geschilderde ondergronden, laag energetisch materiaal of in vochtige ruimtes kunnen er problemen optreden. Wij adviseren u om bij twijfel, op voorhand een stickerstaal aan te vragen en uit te testen. Indien u op voorhand geen staal heeft uitgetest, kan LA VIDA Solutions niet aansprakelijk gesteld worden. Het volledige facturatiebedrag zal in dit geval aangerekend worden. Te bekleven ondergronden dienen proper en goed ontvet te zijn. Onze zelfklevende folies moeten in een omgevingstemperatuur van 18°C gekleefd worden en dienen 24u te drogen op een temperatuur van +/- 18°C. Dit om een maximale hechting te kunnen garanderen. Daarnaast dienen stickers na het aanbrengen goed aangewreven te worden. Als de montage van deze stickers NIET door LVS werd uitgevoerd, kunnen wij onmogelijk controleren of bovenstaande zaken correct werden toegepast. LA VIDA Solutions kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor een montage die niet door LVS werd uitgevoerd of niet aan deze voorwaarden voldoet. Wanneer wij op vraag van de klant moeten afwijken van deze voorwaarden vervalt onze garantie. Ondergronden kunnen bij het verwijderen van stickers beschadigd raken. Dit is o.a. mogelijk bij geschilderde muren, herspoten wagens, stickers op gedrukte spandoeken, stickers op stickers, enz…. ook hier kan LVS in GEEN geval verantwoordelijk gesteld worden. Er bestaan stickers met verwijderbare lijmlaag, stickers zonder lijmlaag, enz. Gelieve bij uw offerteaanvraag het doel en de termijn van de stickers duidelijk te vermelden.

Formaten 2018-02-22T10:46:10+00:00

Onze producten worden op voorhand tot op de mm gesneden. Dit kan achteraf niet meer aangepast worden. Wij adviseren u om bij twijfel, dit op voorhand (mits een kleine meerkost) door onze zorgen te laten opmeten.

Inkten & kleuren 2018-02-22T10:45:26+00:00

LA VIDA Solutions werkt met CMYK-waarden. Sommige Pantone-kleuren kunnen niet met CYMK-waarden bereikt worden of worden gesimuleerd. Levert u uw bestanden aan in RGB, geeft u een RAL-kleur of andere kleurcode op, dan kan dit een kleurverschil geven. LA VIDA Solutions kan daar nooit voor verantwoordelijk gesteld worden.

Bestanden aanleveren 2018-02-22T10:42:43+00:00

Bestanden die kleiner zijn dan 5MB mag u aanleveren via e-mail. Bestanden groter dan 5MB kan u best aanleveren via wetransfer. Hoe de bestanden dienen aangeleverd te worden, vraagt u best na bij uw contactpersoon binnen LA VIDA Solutions. Drukklare bestanden worden niet automatisch nagekeken. LVS kan nooit verantwoordelijk gesteld worden voor fouten in aangeleverde bestanden. Wenst u dat LVS de aangeleverde bestanden nakijkt, drukklaar maakt of de volledige opmaak voor zijn rekening neemt, dan hanteren wij hiervoor een opmaaktarief van 55 EUR per uur.

Betaling 2018-02-22T10:39:12+00:00

Alle facturen worden voldaan bij afhaling van de goederen. Dit kan cash of per overschrijving. Bij verzendingen, beletteringen en montages op verplaatsing, ontvangt u op voorhand een digitale factuur. De betaling van deze factuur dient in orde te zijn, ten laatste de dag voor de verzending/plaatsing van uw bestelling. Indien dit niet het geval is, kan de verzending of montage niet doorgaan. Voor bestellingen groter dan €1000 vragen wij een voorschot van 50% bij de opdracht, de overige 50% dient voldaan te worden bij oplevering.

Levering 2018-02-22T10:36:42+00:00

U kan de goederen standaard afhalen op onze hoofdzetel te Brusselsesteenweg 31 – 1980 Zemst. We zijn alle werkdagen open van 9u tot 12u en van 13u tot 17u. Wenst u de goederen te laten verzenden, zullen wij hiervoor verzendingskosten in rekening brengen. Gelieve dit op voorhand bij uw bestelling te vermelden.

Productietermijnen 2018-02-22T10:28:56+00:00

Ook met een eigen productieafdeling verschilt de productietermijn per product. Deze kunnen variëren van 2 a 3 werkdagen tot meerdere weken. In iedere offerte informeren wij u over de geschatte productietijd. Deze termijn verschuift naar mate u wacht met het overmaken van de officiële bevestigen van uw bestelling. Rushproductie is mogelijk in samenspraak met LVS en mits de planning dit toelaat. Je betaalt bij rushproductie 15% extra van het totaalbedrag met een minimum van 75 EUR.

Offertes 2018-02-22T10:27:19+00:00

Deze zijn steeds exclusief opmaakkosten, verzendkosten of plaatsingskosten tenzij dit uitdrukkelijk werd aangegeven in de offerte. Onze offertes zijn maximaal 1 maand geldig, alsook voorbehouden van prijswijzigingen en typfouten. Al onze prijzen zijn exclusief 21% BTW. De geofferteerde prijzen zijn alleen van toepassing wanneer de aantallen van de effectieve bestelling overeenkomen met de aantallen in de offerte. Bij wijzigingen in aantallen, formaten, materialen, afwerking… behouden wij het recht om de prijs aan te passen in functie van de bestelling.