belettering bestickering autobelettering car wrapping voertuigreclame digital printing

voertuigreclame

Met een schat aan kennis en ervaring is LA VIDA Solutions een absolute referentie op het gebied van voertuigreclame en voertuigbelettering. Wij beletteren, bestickeren of wrappen alle soorten voertuigen. Dit gaat van auto’s en personenwagens tot en met bedrijfswagens, bestelwagens, bestelbussen, vrachtwagens, trailers, aanhangwagens bussen en andere voertuigen. Wij zijn gekend voor onze competitieve prijzen, kwaliteit en garantie. Verder ontwerpen, produceren en monteren wij ook alles in eigen huis. Zelfs montage op verplaatsing of op uw eigen bedrijfsterrein is mogelijk. Dankzij onze knowhow informeren we u graag over alle mogelijkheden met betrekking tot het beletteren en bestickeren van uw voertuig. We streven daarbij altijd naar een autoreclame die perfect aansluit bij de behoeften van uw bedrijf.

Voertuigreclame Autobelettering Autobestickering

autobelettering

Onder autobelettering verstaan we het voorzien van een bestickering of autoreclame door middel van contour gesneden logo’s, letters en vlakken. Dit doen we met de beste snijplotters ter wereld waarbij we uitsluitend werken met premium snijfolies van topmerken.

Voertuigreclame One Way Vision Full Color Print

raambestickering

Ook de ramen van uw bedrijfswagen zijn uitermate geschikt voor een opvallende voertuigreclame. Met de one way vision folie beperkt u enerzijds de inkijk en anderzijds zet u een wervende reclame in de kijker. Daarnaast blijft ook uw zicht naar buiten behouden. 

Voertuigreclame Carwrapping Car Wrapping

car wrapping

Onder promotion car wrapping verstaan we het gedeeltelijk of volledig inpakken van het voertuig met speciale carwrap folies. Ook voor deze projecten werken we uitsluitend met premium topmerken zoals 3M, Avery, Oracal en Grafityp.

autobelettering of car wrapping

De afgelopen jaren is fleet branding of voertuigreclame enorm geëvolueerd. Zo werden auto’s, bestelwagens en vrachtwagens vroeger nog geschilderd met de hand. Vandaag bestaat er de techniek om voertuigen te beletteren, bestickeren of wrappen door middel van speciale folies. Omdat vandaag de termen autobelettering en carwrapping nog regelmatig door elkaar worden gebruikt, verduidelijken we ze even voor u. Men spreekt al snel over carwrapping terwijl vaak de techniek van autobelettering al volstaat om het gewenste resultaat te bekomen. Als ervaren specialisten in voertuigreclame, autobelettering en carwrapping staan wij u dus graag bij met het bepalen van de juiste techniek voor uw project.

het verschil tussen beide

Autobelettering omvat het uitsnijden of contoursnijden van letters en vlakken met een plotter. Vandaar dat we voor autobelettering vooral werken met premium snijfolies. Vanwege de toenemende vraag naar het bestickeren of wrappen van steeds grotere vlakken hebben de folieleveranciers en producenten een nieuwe soort folie op de markt gebracht. Daardoor zij deze wrapfolies zeer geschikt om voertuigen geheel of gedeeltelijk in te pakken en zo een uniek uiterlijk te geven. De folies zijn ondoorzichtig en herpositioneerbaar door middel van hun lage aanvangshechting en hoge eindhechting. Dit maakt ze extreem flexibel en uitermate geschikt voor diepe inkepingen en 3D contouren. De groeiende vraag naar car wrapping is dus vooral te danken aan het feit dat opvallende afbeeldingen zorgen voor een absolute eyecatcher op de weg. Als creative lab geloven wij in de combinatie van beide! Zowel carwrapping als autobelettering hebben hun absolute meerwaarde.

prijzen en pakketten

Bent u op zoek naar de prijzen of tarieven voor het beletteren, bestickeren of wrappen van uw voertuig? Dan moeten we u vertellen dat iedere voertuigreclame uniek is en de prijs vooral afhankelijk is van een aantal factoren. Zo is er het ontwerp, het soort materiaal, het materiaalverbruik en de werkuren van het montageteam. Om het u gemakkelijk te maken hebben wij een aantal standaard pakketten voor u uitgewerkt. Deze dienen vooral als richtlijn in het kennismakend gesprek. Zo kunnen we zeer vlot bepalen welk formaat en welke techniek het meest aansluiten bij uw verwachting. Deze pakketten zijn louter informatief en kunnen steeds aangepast worden op maat van de klant. Prijzen zijn altijd afhankelijk van het formaat en de soort folie die we gebruiken voor het bestickeren van uw bedrijfswagen of wagenpark. Iedere voertuigreclame is dus uniek en afgestemd op uw noden.

welke voertuigen kunnen wij voorzien van reclame?

Auto, personenwagen of bedrijfswagen bestickeren

auto of bedrijfswagen

Herkenbaar op de baan door middel van een originele voertuigreclame.

Bestelauto bestickeren

bestelauto

Nieuwe contacten dankzij een unieke voertuigbestickering.

Bestelbus bestickeren

bestelbus

Herkenbaarheid gegarandeerd met een gepersonaliseerde autoreclame.

Bestelwagen of camionette bestickeren

bestelwagen of camionette

Uw bestelwagen, wagenpark of fleet als reclameleger voor uw bedrijf. Uniformiteit en één sterk merk!

Vrachtwagen of trailer bestickeren

vrachtwagen of trailer

Groots en imposant! Deze reclamereuzen laten een ongeziene indruk na.

Bakwagen, boot, bus, vliegtuig of helikopter bestickeren

andere voertuigen

Er zijn nog tal van andere voertuigen zoals bussen, bakwagens, boten, vliegtuigen en helikopters en meer die we voor u kunnen beletteren of bestickeren. Aarzel niet om ons te contacteren ivm uw project.

la vida solutions

EXPERTS IN DIGITAL PRINTING

Brusselsesteenweg 31  zemst

015 65 30 70

offerte@lavidasolutions.be

BTW BE 0682 506 648

zin om samen te werken?

6 + 12 =