la vida solutions webdesign belettering voertuigreclame bestickering printing

voertuigreclame.

Met een schat aan kennis en ervaring is LA VIDA Solutions een absolute referentie op het gebied van voertuigreclame. Wij beletteren en bestickeren auto’s, personenwagens, bedrijfswagens, bestelwagens, bestelbussen, vrachtwagens, trailers, aanhangwagens, bussen en andere voertuigen. Wij zijn gekend voor competitieve prijzen, kwaliteit en garantie! Verder ontwerpen, produceren en monteren wij alles in eigen huis. Ook montage op verplaatsing of op uw bedrijfsterrein is mogelijk. Dankzij onze knowhow informeren we u graag over de verschillende mogelijkheden mbt het beletteren of bestickeren van uw voertuig. We streven daarbij altijd naar een autoreclame die perfect aansluit bij de behoeften van uw bedrijf.
Voertuigreclame Autobelettering Autobestickering

autobelettering.

Onder autobelettering verstaan we het voorzien van uw autoreclame door middel van contour gesneden logo’s en snijletters. LA VIDA Solutions werkt hiervoor uitsluitend met premium snijfolies van topmerken.
Voertuigreclame One Way Vision Full Color Print

prints.

U kan uw autoreclame ook laten opvallen op door het gebruik van full color prints. We produceren de autobestickering dan via onze grootformaat printers, waarna we de bedrukte wrap of one way vision folies voorzien van een beschermende laminaat.
Voertuigreclame Carwrapping Car Wrapping

carwrapping.

Onder  promotionele carwrapping verstaan we het gedeeltelijk of volledig inpakken van het voertuig met speciale car wrap folies. Ook hier werken we uitsluitend met premium folies van topmerken zoals 3M, Avery, Oracal en Grafityp.

prijzen en pakketten.

Bent u op zoek naar de prijzen of tarieven voor het beletteren, bestickeren of wrappen van uw voertuig? Dan moeten we u vertellen dat iedere voertuigreclame uniek is en de prijs vooral afhankelijk is van het ontwerp, het soort materiaal, het materiaalverbruik en de werkuren van het montageteam. Om het u gemakkelijk te maken hebben wij een aantal standaard pakketten voor u uitgewerkt. Deze dienen vooral als richtlijn voor het kennismakend gesprek. Zo kunnen we zeer vlot bepalen welke voertuigreclame het meest aansluit bij uw verwachting. De pakketten zijn louter informatief en kunnen steeds aangepast worden op maat van de klant. Prijzen zijn altijd afhankelijk van het formaat en de soort folie die we gebruiken voor het bestickeren van uw bedrijfswagen of wagenpark.

Welke voertuigen kunnen wij voor u bestickeren?

Auto, personenwagen of bedrijfswagen bestickeren

Auto of bedrijfswagen

Herkenbaar op de baan door middel van een originele voertuigreclame.
Bestelauto bestickeren

Bestelauto

Nieuwe contacten dankzij een unieke voertuigbestickering.
Bestelbus bestickeren

Bestelbus

Herkenbaarheid gegarandeerd met een gepersonaliseerde bestelbus.
Bestelwagen of camionette bestickeren

Bestelwagen of camionette

Uw wagenpark en fleet als reclameleger voor uw bedrijf. Uniformiteit en een sterk merk!
Vrachtwagen of trailer bestickeren

Vrachtwagen of trailer

Groots en imposant! Deze reclamereuzen laten een ongeziene indruk na.
Bakwagen, boot, bus, vliegtuig of helikopter bestickeren

Andere voertuigen

Er zijn nog tal van andere voertuigen zoals bussen, bakwagens, boten, vliegtuigen en helikopters en meer die we voor u kunnen beletteren of bestickeren. Aarzel niet om ons te contacteren ivm uw project.

la vida solutions.

creative lab & printing agency

Brusselsesteenweg 31  zemst

015 65 30 70

offerte@lavidasolutions.be

BTW BE 0682 506 648

zin om samen te werken?

3 + 3 =