+32 472 907 305 offerte@lavidasolutions.be
Voertuigreclame - voertuigbestickering - Auto bestickeren

Voertuigreclame

Met een schat aan kennis en ervaring is LA VIDA Solutions een absolute referentie op het gebied van voertuigreclame. Wij beletteren en bestickeren auto’s, personenwagens, bedrijfswagens, bestelwagens, bestelbussen, vrachtwagens, trailers, aanhangwagens, bussen en andere voertuigen. Wij zijn gekend voor competitieve prijzen, kwaliteit en garantie! Verder ontwerpen, produceren en monteren wij alles in eigen huis. Ook montage op verplaatsing of op uw bedrijfsterrein is mogelijk. Dankzij onze knowhow informeren we u graag over de verschillende mogelijkheden mbt het beletteren of bestickeren van uw voertuig. We streven daarbij altijd naar een autoreclame die perfect aansluit bij de behoeften van uw bedrijf.

Autobelettering en carwrapping

Voertuigreclame Autobelettering Autobestickering

Autobelettering

Onder autobelettering verstaan we het voorzien van uw autoreclame door middel van contour gesneden logo’s en snijletters. LA VIDA Solutions werkt hiervoor uitsluitend met premium snijfolies van topmerken.
Voertuigreclame One Way Vision Full Color Print

Full color prints

U kan uw autoreclame ook laten opvallen op door het gebruik van full color prints. We produceren de autobestickering dan via onze grootformaat printers, waarna we de bedrukte wrap of one way vision folies voorzien van een beschermende laminaat.
Voertuigreclame Carwrapping Car Wrapping

Promotionele Carwrapping

Onder  promotionele carwrapping verstaan we het gedeeltelijk of volledig inpakken van het voertuig met speciale car wrap folies. Ook hier werken we uitsluitend met premium folies van topmerken zoals 3M, Avery, Oracal en Grafityp.

Welke voertuigen kunnen wij voor u bestickeren?

Auto, personenwagen of bedrijfswagen bestickeren

Auto of bedrijfswagen

Herkenbaar op de baan door middel van een originele voertuigreclame.
Bestelauto bestickeren

Bestelauto

Nieuwe contacten dankzij een unieke voertuigbestickering.
Bestelbus bestickeren

Bestelbus

Herkenbaarheid gegarandeerd met een gepersonaliseerde bestelbus.
Bestelwagen of camionette bestickeren

Bestelwagen of camionette

Uw wagenpark en fleet als reclameleger voor uw bedrijf. Uniformiteit en een sterk merk!
Vrachtwagen of trailer bestickeren

Vrachtwagen of trailer

Groots en imposant! Deze reclamereuzen laten een ongeziene indruk na.
Bakwagen, boot, bus, vliegtuig of helikopter bestickeren

Andere voertuigen

Er zijn nog tal van andere voertuigen zoals bussen, bakwagens, boten, vliegtuigen en helikopters en meer die we voor u kunnen beletteren of bestickeren. Aarzel niet om ons te contacteren ivm uw project.

Prijzen & pakketten

Bent u op zoek naar de prijzen of tarieven voor het beletteren van uw auto, bestelwagen, vrachtwagen of wagenpark? Dan moeten we u vertellen dat iedere voertuigreclame uniek is en de prijs vooral afhankelijk is van het ontwerp, soort materiaal, materiaalverbruik en de werkuren van het montageteam. Om het u gemakkelijk te maken hebben wij een aantal pakketten en richtprijzen voor u uitgewerkt. Deze dienen vooral ter indicatie zodat u kan inschatten wat de gewenste voertuigreclame ongeveer zal kosten. De prijzen zijn louter informatief en steeds afhankelijk van het formaat en folie.

Contacteer ons

LVS • Digital Printing Agency
Brusselsesteenweg 31, 1980 Zemst
+32 472 907 305
offerte@lavidasolutions.be

Stel hier uw vraag

7 + 2 =