Stickers

Stickers

We bieden een waaier aan stickers voor binnen, buiten, op vlakke of gebogen oppervlakten en op iedere ondergrond. We werken bij LVS uitsluitend met de beste folies en digitale printers.

Autostickers

Een simpele en budgetvriendelijke oplossing met een krachtig resultaat: Laat gegevens of een logo in eenzelfde stijl terugkomen op uw wagenpark. Het wagenpark, dat herkenbaar wordt door een fleetmarkering.

Sale & Solden Stickers

Solden zijn ideaal om meer klanten aan te trekken en je omzet te verhogen. Breng je klanten op de hoogte van je aanbiedingen, acties, kortingen, promoties met krachtig promomateriaal. Onze tijdelijke sale of solden stickers zijn ideaal om uw campagne in de kijker te zetten. We kunnen ze in alle kleuren, vormen en formaten ontwerpen, produceren en monteren.

Raamstickers

Bij raamstickers denken we meteen aan etalagebelettering, zandstraalfolie, one-way-vision of privacyfolies om inkijk te verminderen in bijvoorbeeld vergaderruimtes op kantoor. Toch kan een eenvoudige raamstickers vaak ook al een oplossing bieden voor het vergroten van uw zichtbaarheid in het straatbeeld.

Muurstickers

Onze muurstickers zijn de perfecte oplossing om van een muur een eye-catcher te maken. Zet de muurstickers in als een belangrijke factor in het branden van merk en bedrijf of als aankleding van het kantoor. We adviseren je graag wat muurstickers voor jou kunnen betekenen.

Vloerstickers

Vloerstickers zijn echte eye-catchers want je kan er letterlijk niet omheen! We hebben van nature de neiging om naar beneden te kijken. Net daarom zijn onze slijtvaste en antislip vloerstickers de ultieme manier om de aandacht van uw bezoekers of klanten te trekken.

Whiteboardstickers

Een deur, kast of muur transformeren in een whiteboard? Het kán! Dankzij onze beschrijfbare en uitwisbare whiteboardstickers kan je zeer snel een handige plek creëren voor notities, een werkschema, een ideeënwand of om een bestaand whiteboard een tweede leven te geven.

Magneetstickers

Magneetstickers hechten zich aan onedele metalen die bijvoorbeeld bij voertuigen gebruikt worden. Toch kunnen we deze stickers ook gebruiken op ondergronden die geen metaal bevatten. We werken dan met een zelfklevende ijzerhoudende magneetfolie om de ondergrond magnetisch te maken. Deze dient dan als basis voor de magneetsticker.

Don't be shy

Vraag hier gratis en vrijblijvend uw offerte aan.