Spandoeken - Spandoekframes - Banners

Spandoeken of banners

Spandoeken, spandoekframes, banners, geveldoeken of framedoeken. Zoveel namen, zoveel mogelijkheden om jouw boodschap op een opvallende manier in de kijker te zetten.

Een spandoek is de voordeligste, snelste en effectiefste manier om een merk onder de aandacht te brengen of een boodschap extra kracht bij te zetten. Geen wonder dat spandoek al jaren tot één van de meest verkochte sign- en communicatiemiddelen behoort. Bij LVS produceren we spandoeken in allerlei varianten voor uiteenlopende toepassingen.

Afwerkingsmogelijkheden

Wij bieden professioneel advies, een scherpe prijs, snelle productie en vakkundige montage. LVS heeft alles in huis om uw project goed te ontwerpen, produceren en monteren. Al onze spandoeken beschikken over een B1-brandcertificering waarbij u kan kiezen uit tal van afwerkingsmogelijkheden. Van schoonsnijden, omzomen tem metalen of kunststof ringen. Alles is mogelijk.

Spandoekframes

Voor elk spandoek hebben wij bevestigingsmateriaal zoals stormfix rekkers, tiewraps en frames. Ze worden stevig opgespannen in een aluminium frame, zijn bestand tegen weer en wind en makkelijk te voorzien van een nieuwe uiting. Wat voor soort gevel ook, met een spandoek van LVS zit je altijd goed.

Don't be shy

Vraag hier gratis en vrijblijvend uw offerte aan.