belettering bestickering autobelettering car wrapping voertuigreclame digital printing

Spandoeken en banners

Spandoeken bieden een zeer voordelige, snelle en effectieve oplossing om uw reclameboodschap onder de aandacht te brengen. Ze behoren daarom al jaren tot één van de meest verkochte visuele communIcatiemiddelen. Uw logo, de naam van uw bedrijf, het promoten van een nieuwe actie of extra aandacht trekken tijdens een beurs of expositie, het laten bedrukken van een spandoek is altijd een goede en opvallende mogelijkheid om doelgericht te adverteren.

Kies het spandoek dat past bij uw project! Kies uit een spandoek voor events, een blockout voor professionele spandoeken met dubbelzijdig bedrukking of een luchtdoorlatend meshdoek om te bevestigen aan steigers. Daarnaast kan je ook duurzaam te werk gaan met hét 100% recyclebare, opvouwbare, lichtgewicht polyester ProPes spandoek. De mogelijkheden zijn dus eindeloos.

Voor de gewenste afwerking bieden we tal van mogelijkheden: zomen, metalen of kunststof ringen, zomen én ringen of tunnels. Bij LA VIDA Solutions zit je niet vast aan standaard formaten maar geef je het gewenste formaat op.

We bieden ook verschillende bevestigingsmaterialen aan zoals spanners en tiewraps waarmee je het doek eenvoudig aan een spandoekframe monteert. Ook voor spandoekframes kan u bij ons terecht.

la vida solutions

creative lab & printing agency

Brusselsesteenweg 31  zemst

015 65 30 70

offerte@lavidasolutions.be

BTW BE 0682 506 648

zin om samen te werken?

1 + 6 =