belettering bestickering autobelettering car wrapping voertuigreclame digital printing

prijzen autobelettering en car wrapping

Bent u op zoek naar de prijzen of tarieven voor het beletteren van uw voertuig, fleet of wagenpark? Dan moeten we u vertellen dat iedere voertuigreclame uniek is en de prijs vooral afhankelijk is van het ontwerp, het soort materiaal, het materiaalverbruik en de werkuren van het montageteam. Om het u gemakkelijk te maken hebben wij een aantal standaard pakketten voor u uitgewerkt. Deze dienen vooral als richtlijn voor het kennismakend gesprek. Zo kunnen we zeer vlot bepalen welke voertuigreclame het meest aansluit bij uw verwachting. De pakketten zijn louter informatief en kunnen steeds aangepast worden op maat van de klant. Prijzen zijn altijd afhankelijk van het formaat en de soort folie die we gebruiken voor het bestickeren van uw bedrijfswagen.

bepalende factoren van de prijs

Z

de materiaalkeuze

LA VIDA Solutions werkt uitsluitend met kwalitatieve materialen van premium folieleveranciers. Hierdoor blijft de kleur en levensduur van het materiaal gegarandeerd. Verder beschikken we over alle soorten materiaal. We kunnen uw voertuigbestickering realiseren met snijfolies of snijletters, grote digitale full color stickers, one way vision folie (gaatjesfolie), wrap folies, print wraps en andere zelfklevende materialen. De materiaalkeuze zal vooral afhankelijk zijn van het ontwerp, uw verwachting en wat we met uw autoreclame willen bereiken.

Z

de montageduur

Het correct beletteren van een wagen neemt meestal een volledige werkdag in beslag. U brengt de wagen gewassen binnen  waarna wij indien nodig demonteren en de te bestickeren onderdelen volledig ontvetten met professionele producten. Dit doen we om een maximale hechting te garanderen. Pas daarna gaan we over tot montage van de belettering. Het wrappen van een voertuig duurt daarentegen vaak meerdere dagen, waarbij ons montageteam steeds zijn uiterste best om een optimaal resultaat af te leveren. Bij LA VIDA Solutions kiest u voor kwaliteit en garantie!

prijzen en pakketten

auto, personenwagen of bedrijfswagen beletteren

auto beletteren

Bestelauto beletteren

bestelauto beletteren

Bestelbus of camionette beletteren

bestelbus beletteren

Bestelwagen beletteren

bestelwagen beletteren

Vrachtwagen of truck beletteren

vrachtwagen beletteren

Belettering boot vliegtuig of helikopter

andere

Er zijn nog tal van andere voertuigen zoals bussen, bakwagens, boten, vliegtuigen en helikopters die we voor u kunnen beletteren of bestickeren. Aarzel niet om ons te contacteren ivm uw project.

la vida solutions

creative lab & printing agency

Brusselsesteenweg 31  zemst

015 65 30 70

offerte@lavidasolutions.be

BTW BE 0682 506 648

zin om samen te werken?

13 + 12 =