Spandoeken

Spandoeken 2018-03-21T17:02:03+00:00

Val op en zet je troeven in de kijker

Een spandoek is één van de meest voordelige en effectieve middelen om uw merk onder de aandacht te brengen. Spandoeken of banners zijn al jaren één van de meest verkochte visuele communicatiemiddelen. Ze vallen op en zetten ze uw bedrijf in de kijker. Wij produceren spandoeken en frames in alle mogelijke materialen en formaten.

Spandoeken of banners met spandoekframe

Productieinformatie mbt het materiaal van onze spandoeken

Standaard werken wij met het zeer kwalitatieve BANNER 510 materiaal. Dit materiaal is ideaal voor binnen en buitengebruik wat het dus ook zeer populair maakt. De prints komen haarscherp tot hun recht en het doek is voorzien van een B1-brandcertificering. Daarnaast kunnen we met dit materiaal ook gigantische afmetingen produceren. We kunnen enorme lengtes met een maximale breedte van 5 meter printen uit één deel. Indien de spandoek breder lassen we de doeken aan elkaar. Voor dubbelzijdige bedrukkingen kiest je best voor het zwaardere BANNER 610 materiaal. Wanneer het geen PVC mag zijn kan u kiezen voor ons 100% POLYESTER materiaal. Indien u een spandoek voor uw ramen wenst te plaatsen kan u kiezen voor een MESHDOEK. Dankzij de luchtdoorlatende gaasstructuur blijft het zicht naar buiten behouden.

Een ruime keuze aan afwerking en accessoires

We voorzien standaard alle spandoeken van zomen en ringen. Ook een tunnelafwerking is mogelijk. Daarnaast is er ook keuze uit verschillende accessoires zoals spanners, tiewraps en spandoekframes. Voor meer informatie over onze buizenframes of spandoeksystemen kan u terecht op onze pagina spandoekframes.

Waarom u moet kiezen voor LA VIDA Solutions

  • LVS beschikt over de nodige kennis en ervaring waardoor we u perfect adviseren over wat er mogelijk is.
  • Doordat we alle diensten in eigen huis beheren, garanderen we u een ongeziene service.
  • Indien u de spandoeken niet zelf kan installeren, dan plaatsen wij deze voor u.
  • Een snelle levering is voor geen probleem maar een uitdaging.