belettering bestickering autobelettering car wrapping voertuigreclame digital printing

car wrapping

Car wrapping de ideale manier om uw bedrijf in de kijker te zetten! Het is een populaire techniek die u zeker moet overwegen bij de aankoop van een nieuwe autobestickering. Uw bedrijf beschikt waarschijnlijk wel over één of meerdere bedrijfswagens? Dit kan gaan van een bestelauto, bestelbus, bestelwagen, vrachtwagen of trailer. Tover vandaag uw wagenpark om in een opvallend en mobiel reclamebord. Bovendien zijn de mogelijkheden van car wrapping eindeloos. Zo zijn er bijvoorbeeld matte, satijnen of glanzende kleuren, hippe patronen of gepersonaliseerde prints. LA VIDA solutions maakt van uw bedrijfswagen een absolute eyecatcher met een uniek en ongezien design!

soorten car wrapping

Er zijn verschillende soorten car wrapping. Zo is er de color change wrap waarbij je de volledige kleur van een voertuig kunt aanpassen. Dit zonder enig spuitwerk. Anderzijds is er ook de print wrap die zorgt voor een gepersonaliseerde look. Ook de gedeeltelijke car wrap is enorm populair.

color change wrap

Beschikt uw favoriet automerk niet over uw favoriete kleur? Of maakt u zorgen over de kleur van die perfecte tweedehands wagen? Misschien bent u uitgekeken op de kleur van uw huidige wagen? Een color change wrap is verkrijgbaar in verschillende kleuren en beschikbaar in matte, satijnen en glanzende afwerkingen. LA VIDA solutions tovert uw wagen om in het perfecte bedrijfsvoertuig. Vanwege hun topkwaliteit, wij werken hoofdzakelijk met de folies van 3M. Naast een exclusieve look zorgen ze ook nog eens voor een extra bescherming van het koetswerk.

print wrap

Bent u opzoek naar een uniek design met vooral een gepersonaliseerde touch? Of moet het ontwerp gewoon heerlijk opvallen? Dan moet u beslist eens nadenken over een print wrap! In tegenstelling tot de color change wrap, voorzien we hier het voertuig van een beprintbare wrapfolie. Die beprinten we dan met een uniek en op maat gemaakt design. Een gepersonaliseerde look en opvallen gegarandeerd! Dé manier om uw bedrijf in de kijker te zetten.

prijzen en pakketten

Bent u op zoek naar de prijzen of tarieven voor het beletteren, bestickeren of wrappen van uw voertuig? Dan moeten we u vertellen dat iedere voertuigreclame uniek is en de prijs vooral afhankelijk is van een aantal factoren. Zo is er het ontwerp, het soort materiaal, het materiaalverbruik en de werkuren van het montageteam. Om het u gemakkelijk te maken hebben wij een aantal standaard pakketten voor u uitgewerkt. Deze dienen vooral als richtlijn in het kennismakend gesprek. Zo kunnen we zeer vlot bepalen welk formaat en welke techniek het meest aansluiten bij uw verwachting. Deze pakketten zijn louter informatief en kunnen steeds aangepast worden op maat van de klant. Prijzen zijn altijd afhankelijk van het formaat en de soort folie die we gebruiken voor het bestickeren van uw bedrijfswagen of wagenpark. Iedere voertuigreclame is dus uniek en afgestemd op uw noden.

welke voertuigen kunnen wij bestickeren of car wrappen?

Auto, personenwagen of bedrijfswagen car wrappen

auto of bedrijfswagen

Herkenbaar op de baan door middel van een originele voertuigreclame.

Bestelauto car wrappen

bestelauto

Nieuwe contacten dankzij een unieke voertuigbestickering.

Bestelbus car wrappen

bestelbus

Herkenbaarheid gegarandeerd met een gepersonaliseerde autoreclame.

Bestelwagen of camionette car wrappen

bestelwagen of camionette

Uw wagenpark en fleet als reclameleger voor uw bedrijf. Uniformiteit en een sterk merk!

Vrachtwagen of trailer car wrappen

vrachtwagen of trailer

Groots en imposant! Deze reclamereuzen laten een ongeziene indruk na.

Bakwagen, boot, bus, vliegtuig of helikopter wrappen

andere voertuigen

Er zijn nog tal van andere voertuigen zoals bussen, bakwagens, boten, vliegtuigen en helikopters en meer die we voor u kunnen beletteren of bestickeren. Aarzel niet om ons te contacteren ivm uw project.

la vida solutions

creative lab & printing agency

Brusselsesteenweg 31  zemst

015 65 30 70

offerte@lavidasolutions.be

BTW BE 0682 506 648

zin om samen te werken?

9 + 7 =