belettering bestickering autobelettering car wrapping voertuigreclame digital printing

bestickering

LA VIDA solutions, uw specialist in bestickering. Dankzij een schat aan kennis en ervaring is LA VIDA solutions een absolute referentie op het gebied van stickers of zelfklevende materialen. Zo zijn we dus naast belettering en wrapping ook gespecialiseerd in algemene bestickering van allerlei zaken. Dit kan gaan van ramen, deuren en kasten tem wanden en meer. We zijn gekend voor competitieve prijzen, kwaliteit en garantie! Verder ontwerpen, produceren en monteren wij al onze stickers in eigen huis. Ook montage op verplaatsing of op uw bedrijfsterrein is mogelijk. Wij verlenen onze diensten over heel België. Daarnaast informeren we u met plezier over de verschillende mogelijkheden met betrekking tot het bestickeren van uw project. We streven daarbij altijd naar een professionele reclame die perfect aansluit bij de behoeften van uw bedrijf.

voor welke bestickering kan u bij ons terecht?

bestickering en wrapping

bestickering

Je kunt bij ons terecht voor alle soorten bestickering. Wij bestickeren muren, deuren, meubelen, poorten, nutskasten, oplaadkasten, werfcontainers en meer. We voorzien ze voorzien van een andere kleur of textuur of pakken ze in met een opvallende reclameboodschap.

Indoor belettering, muur, deur of interieur bestickering

voertuigbestickering

U kunt ook uw voertuig in de kijker zetten via een originele belettering of full color bestickering. We produceren onze stickers steeds op maat van uw project. Dit doen we door middel van een eigen machinepark van unieke grootformaat printers en plotters.

Etalagebelettering, raam of etalage bestickering

raambestickering

Onder raambestickering verstaan we het voorzien van stickers op uw ramen of etalage. Dit door middel van contour gesneden logo’s, snijletters of digitale prints op speciale raamfolies. LA VIDA solutions werkt hiervoor uitsluitend met premium snijfolies.

specialist in zandstraalfolie en andere raamfolies

Wenst u een raamfolie om de zon, hitte of ongewenste blikken buiten te houden? Of een one way vision folie waarmee u wel naar buiten kunt kijken, maar niet omgekeerd. LA VIDA solutions is gespecialiseerd in het aanbrengen van alle soorten folies en zelfklevende materialen.

la vida solutions

creative lab & printing agency

Brusselsesteenweg 31  zemst

015 65 30 70

offerte@lavidasolutions.be

BTW BE 0682 506 648

zin om samen te werken?

4 + 6 =