belettering bestickering autobelettering car wrapping voertuigreclame digital printing

belettering

Voor belettering kunt u terecht bij LA VIDA solutions. Dankzij een schat aan kennis en ervaring is LA VIDA solutions een absolute referentie op het gebied van productie en montage van beletteringen en snijfolies. Zo kan u dus naast het beletteren van uw bedrijfswagen of andere voertuig ook bij ons terecht voor het beletteren van uw ramen, etalages, deuren, kasten, wanden en meer. Wij zijn gekend voor onze competitieve prijzen, kwaliteit en garantie! Verder ontwerpen, produceren en monteren wij alle belettering in eigen huis. Ook montage op verplaatsing of op uw eigen bedrijfsterrein is mogelijk. Wij werken over heel België. Dankzij onze knowhow informeren we u graag over de verschillende mogelijkheden mbt het beletteren van uw etalage, interieur of exterieur. We streven daarbij altijd naar een professionele reclame die perfect aansluit bij de behoeften van uw bedrijf.

voor welke soorten belettering kan u bij ons terecht?

Etalagebelettering, raam of etalage bestickering

etalagebelettering

Onder etalagebelettering verstaan we het voorzien van reclame op uw ramen of etalage. Dit door middel van contour gesneden logo’s of snijletters of digitale prints op speciale raamfolie. LA VIDA solutions werkt hiervoor uitsluitend met premium snijfolies.

Indoor belettering, muur, deur of interieur bestickering

indoor belettering

U kunt ook uw interieur in de kijker zetten via een originele belettering of full color bestickering. We produceren onze indoor stickers steeds op maat van de klant. Dit doen we aan de hand van unieke grootformaat printers en plotters.

Outdoor belettering, muur, container of exterieur bestickering

outdoor belettering

Naast het beletteren van uw etalage of interieur kan u natuurlijk ook bij ons terecht voor uw outdoor belettering. Zo kunnen we uw buitenmuren, nutskasten, werfcontainers, enz. voorzien van een originele belettering of opvallende  reclameboodschap.

specialist in zandstraalfolie en andere raamfolies

Wenst u een raamfolie om de zon en hitte of ongewenste blikken buiten te houden? Of een folie waarmee u wel naar buiten kunt kijken, maar niet omgekeerd. LA VIDA Solutions is gespecialiseerd in het aanbrengen van alle soorten folies en zelfklevende materialen.

la vida solutions

creative lab & printing agency

Brusselsesteenweg 31  zemst

015 65 30 70

offerte@lavidasolutions.be

BTW BE 0682 506 648

zin om samen te werken?

5 + 12 =