Belettering - Beletteren

Belettering

LA VIDA solutions is een absolute referentie op het gebied van belettering. U kunt zo bijvoorbeeld bij ons terecht voor het beletteren van voertuigen, etalages en reclamepanelen. U zet er in de eerste plaats uw bedrijfsnaam en activiteiten mee in de kijker terwijl u er waar nodig ook de inkijk mee beperkt. Verder zorgt ons ervaren team van beletteraars voor een correcte plaatsing van de snijletters of prints op diverse ondergronden. LVS beschikt over een ontwerp-, productie- en plaatsingsdienst waardoor we u graag begeleiden van het idee tot en met de realisatie. Wij beletteren in ons atelier maar ook op uw gewenste locatie. Dit doen we over heel België. 

Recente realisaties

Auto of voertuig beletteren

Belettering is de meest effectieve vorm van autoreclame. Bent u regelmatig aanwezig in het verkeer? Dan is autobelettering de ideale manier om ook uw bedrijf en reclameboodschap zichtbaar te maken. Dankzij een eigen snij- en printafdeling kunnen we uw ontwerp zeer nauwkeurig produceren en toveren we uw voertuig om tot rijdend reclamebord. Wij beletteren zowel in ons atelier als op locatie.

Samengevat, een kwalitatieve folie, een juiste voorbereiding en een correcte manier van aanbrengen is echter doorslaggevend voor een succesvol resultaat van de belettering. Kortom, wij beschikken over de nodige kennis en staan garant voor service en kwaliteit.

Raam of etalage beletteren

Bij belettering denkt u namelijk meteen aan raamdecoratie in de brede zin van het woord. Dit is meestal een combinatie van wervende teksten of afbeeldingen en contactgegevens. Verder beletteren we zowel aan de binnenkant, als aan de buitenkant van een raam. Ook muren en kasten kunnen we voorzien van leuke teksten.

Er zijn twee soorten projecten. Voor promotionele projecten gebruiken we folies met minder kleefkracht. Daardoor kan u deze folies ook gemakkelijk verwijderen, zonder dat deze lijmrechter achterlaten. Dit soort folie gebruiken we bijvoorbeeld tijdens solden en opendeurdagen. … Anderzijds zijn er projecten met een langere levensduur. Hiervoor gebruiken we alleen kwalitatieve folies. Zowel in de snijfolies als in de printfolies.

We voorzien de belettering steeds van een applicatiefolie, waardoor deze heel eenvoudig kan aangebracht worden. Daarnaast wordt hierdoor de kans op blazen in de folie zeer klein. We bieden namelijk ook professioneel advies, indien u de belettering zelf wenst te plaatsen.

TIP: We geven u graag ook nog een tip mee. Gebruik geen donkere kleuren op ramen of etalages. Wit of lichte kleuren geven weliswaar het beste resultaat.

Reclamebord beletteren

Wij voorzien ook belettering op reclameborden, panelen of andere materialen. Belettering op panelen kan ook gebruikt worden op beurzen of in een showroom.

Heeft u nog geen ontwerp? Contacteer ons en we bekijken graag samen met u alle mogelijkheden.

Don't be shy

Vraag hier gratis en vrijblijvend uw offerte aan.