belettering bestickering autobelettering car wrapping voertuigreclame digital printing

autobelettering

Met een schat aan kennis en ervaring is LA VIDA Solutions een absolute referentie op het gebied van autobelettering. Wij beletteren en bestickeren auto’s, bedrijfswagens, bestelwagens, bestelbussen, vrachtwagens, aanhangwagens, bussen en andere voertuigen. Wij zijn gekend voor competitieve prijzen, kwaliteit, fexibiliteit en garantie! Verder ontwerpen, produceren en monteren wij alles in eigen huis. Ook montage op verplaatsing of op uw eigen bedrijfsterrein is mogelijk. Dankzij onze knowhow informeren we u graag over de verschillende mogelijkheden mbt het beletteren of bestickeren van uw voertuig. We streven daarbij altijd naar een autoreclame die perfect aansluit bij de behoeften van uw bedrijf.

de voordelen van autobelettering

Z

spectaculaire verhoging van uw zichtbaarheid

Autobelettering is de ideale reclame om ook onderweg de aandacht te vestigen op uw diensten. LA VIDA Solutions helpt u daarom graag bij het voorzien van een bestickering die uw zichtbaarheid vergroot. Bent u dus regelmatig onderweg? Verliest u ook vaak tijd door in de file te staan? Dan is een voertuigreclame van LA VIDA Solutions helemaal uw ding. We voorzien een trendsettende reclameboodschap op uw voertuig zodat u op een zeer betaalbare en eenvoudige manier uw naamsbekendheid vergroot.

Z

krachtig bereik en een hoog rendement

Autobelettering is de meest effectieve vorm van reclame. Doordat dit soort reclame niet gebonden is aan één locatie, heeft ze een enorm bereik. Dit resulteert niet alleen in een spectaculaire verhoging van uw zichtbaarheid, Voertuigreclame heeft daarnaast ook nog eens een zeer hoog rendement. U doet slechts een minimale investering, waar u jaren voordeel kan uit halen. Verder kan u het ontwerp, de kleuren en het formaat zelf bepalen. Ook het aanpassen of verwijderen van de belettering verloopt zeer gemakkelijk.

prijzen en pakketten

Bent u op zoek naar de prijzen of tarieven voor het beletteren, bestickeren of wrappen van uw voertuig? Dan moeten we u vertellen dat iedere voertuigreclame uniek is en de prijs vooral afhankelijk is van een aantal factoren. Zo is er het ontwerp, het soort materiaal, het materiaalverbruik en de werkuren van het montageteam. Om het u gemakkelijk te maken hebben wij een aantal standaard pakketten voor u uitgewerkt. Deze dienen vooral als richtlijn in het kennismakend gesprek. Zo kunnen we zeer vlot bepalen welk formaat en welke techniek het meest aansluiten bij uw verwachting. Deze pakketten zijn louter informatief en kunnen steeds aangepast worden op maat van de klant. Prijzen zijn altijd afhankelijk van het formaat en de soort folie die we gebruiken voor het bestickeren van uw bedrijfswagen of wagenpark. Iedere voertuigreclame is dus uniek en afgestemd op uw noden.

welke voertuigen kunnen wij beletteren?

Auto, personenwagen of bedrijfswagen beletteren

auto of bedrijfswagen

Herkenbaar op de baan door middel van een originele voertuigreclame.

Bestelauto beletteren

bestelauto

Nieuwe contacten dankzij een unieke voertuigbestickering.

Bestelbus beletteren

bestelbus

Herkenbaarheid gegarandeerd met een gepersonaliseerde bestelbus.

Bestelwagen of camionette beletteren

bestelwagen of camionette

Uw wagenpark en fleet als reclameleger voor uw bedrijf. Uniformiteit en een sterk merk!

Vrachtwagen of trailer beletteren

vrachtwagen of trailer

Groots en imposant! Deze reclamereuzen laten een ongeziene indruk na.

Bakwagen, boot, bus, vliegtuig of helikopter beletteren

andere voertuigen

Er zijn nog tal van andere voertuigen zoals bussen, bakwagens, boten, vliegtuigen en helikopters en meer die we voor u kunnen beletteren of bestickeren. Aarzel niet om ons te contacteren ivm uw project.

la vida solutions

creative lab & printing agency

Brusselsesteenweg 31  zemst

015 65 30 70

offerte@lavidasolutions.be

BTW BE 0682 506 648

zin om samen te werken?

1 + 3 =